TJÄNSTER & PRODUKTER

REKRYTERING

KONTAKT

OM OSS

VÅR VISION

VANLIGA FRÅGOR TILL OSS

Personuppgifter & Användarvillkor

På Intra.nu har vi lång erfarenhet av att lagra och hantera kunders data och information som en del av verksamheten. Det är viktigt för oss att Du känner Dig trygg med att personuppgifter hanteras på ett lagligt och öppet sätt.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Intra.nu avser att i egenskap av personuppgiftsansvarig behandla personuppgifter som lämnas till oss, till exempel i samband med gjord registrering på hemsidan, via mail, seminarium, social selling, sociala medier, och/eller bloggprenumeration.

Syftet med detta är att administrera dem inför eventuell framtida kontakt. Intresseanmälningar och personuppgifter från dig administreras för att ingå i eventuella avtal med dig, ge information om pågående projekt och service som vi tillhandahåller i samband med förfrågningar.

Om du har frågor rörande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan eller via e-post till info@intra.nu

UNDERLEVERANTÖRER

I första hand hanterar vi personuppgifter endast inom Intra-koncernen, men i vissa fall använder vi oss även av underbiträden. Ett exempel på detta kan vara för att leverera vissa tjänster, som t ex filtrering av e-post. Vi har alltid underbiträdesavtal på plats och Du kan i listan nedan se vilka leverantörer vi samarbetar med och för vilken tjänst.

Datatrion – Datacenter och specialistkompetens infrastruktur

SolarWinds – Övervakningssystem och Backup

Zendesk – Ärendehanteringssystem

Microsoft – Office 365 datalagring och kommunikationstjänster

Emarkeeter – Kundservice och marknadsföring

ForwardNine – specialistkompetens infrastruktur

Fusemail – E-postfiltrering

Upsales – Marknadsföring

Qualifier – Marknadsföring